Skip Ribbon Commands

Skip Navigation Linksnewsitem اخبار و رویدادها

اخبار و رویدادها

مراسم پنجمین سالگرد افتتاح فروشگاه های زنجیره ای هفت

در آخرین سه شنبه گرم و آفتابی شهریور 98 و در فضایی صمیمی و دوستانه، مراسم گرامیداشت پنجمین سالگرد افتتاح فروشگاه های زنجیره ای هفت با شرکت مدیران ارشد، کارمندان دفتر مرکزی فروشگاه های زنجیره ای هفت و تعدادی از پرسنل‌های فروش به نمایندگی از 2000 پرسنل زحمتکش از حدود 350 فروشگاه در سراسر ایران، در دفتر مرکزی هفت برگزار شد. ​​

در این مراسم که با حضور مدیران ارشد فروشگاه های زنجیره ای هفت همراه بود،‌ جناب مهندس جابریان،  مدیرعامل شرکت،  ضمن  قدردانی از زحمات شبانه روزی تمامی همکاران در بخش های مختلف مدیریتی، ‌ستادی و اجرایی فروشگاه های زنجیره ای هفت ، بزرگترین سرمایه شرکت را «سرمایه انسانی موجود» و «برند» دانست و تأکید کرد که با وجود این دو عنصر اساسی، ‌دستیابی به هر هدفی میسر خواهد بود.

مهندس جابریان، بزرگترین هدف شرکت را نیز ارائه بهترین خدمت به مشتریان، همراه با اخلاق خوب عنوان کرد که در صورت حرکت به این سمت، مراسم افتتاح هفتصدمین فروشگاه زنجیره ای هفت در آینده ای بسیار نزدیک، دور از انتظار نخواهد بود.

پایان بخش سخنان مهندس جابریان، تشکر مجدد از کلیه کارکنان محترم فروشگاه های زنجیره ای هفت و آرزوی سلامتی برای خانواده های آنان بود. در پایان مراسم نیز با حضور مدیران ارشد سازمان از تعدادی از پرسنل های نمونه که به نمایندگی از 2000 پرسنل فروشگاه های هفت در سراسر ایران، حضور پیدا کرده بودند، تقدیر به عمل آمد .

نخستین فروشگاه تخفیفی هفت در روز 24 شهریور 1393 در جنوب شهر تهران و با هدف ارائه کالاهای اساسی و پرمصرف خانوار با کیفیت خوب و قیمت مناسب افتتاح شد و اکنون قریب به 350 فروشگاه در سراسر کشور آماده خدمت رسانی به مشتریان و هم میهنان عزیز می باشند.