Skip Ribbon Commands

Skip Navigation Linksnewsitem اخبار و رویدادها

اخبار و رویدادها

استقرار موفق صندوق فروشگاهی Microsoft Dynamics AX در فروشگاه های زنجیره ای هفت

فروشگاه هاي زنجيره اي هفت (شركت اوشانك) یکی از بزرگترين شرکت های صنعت خرده فروشي کشور، موفق به راه اندازي و استقرار صندوقهاي فروشگاهي Microsoft Dynamics گرديد.

راهکار Microsoft Dynamics AX for Retails توسط شرکت مایکروسافت بعنوان راهکار مناسب صنعت خرده فروشی ارائه شده است و در شرکتهایی در سطح SME قابل بکارگیری است.

با توجه به برنامه شرکت اوشانک جهت توسعه فروشگاههای زنجیره ای هفت و همینطور به منظور ارائه بهرترین خدمات به مشتری در نقطه حساس Point Of Sale،واحد انفورماتیک شرکت اوشانک بر آن شد تا با ایجاد بستری مطمئن، جامع و چابک، زمینه ساز تحقق اهداف شرکت در توسعه های آتی باشد.از این رو با همکاری شرکت توران، راهکار استاندارد و بین المللی Micro​​soft Dynamics AX را در نقطه صندوق فروشگاهی امکانسنجی و سپس پیاده سازی کرد تا در کنار نرم افزار قدرتمند SAP در دپارتمانهای مرکزی، گامی بلند در ایجاد زیر ساختهای شرکت اوشانک جهت دستیابی به آرمانهای سازمانی برداشته باشد.

راهکار فوق در بخش صندوق فروشگاهی، به صورت ويژه و با برنامه ريزي فشرده (کمتر از 7 ماه) و با تلاش شبانه روزي تیمهای فنی و اجرایی واحد انفورماتیک اوشانک و شركت توران به بهره برداري رسيد و در تمامي فروشگاه هاي زنجيرهاي هفت (بيش از 300 فروشگاه در مقطع راه اندازی) مستقر گردید.

از جمله شاخصهای اصلي اجرای اين پروژه موارد ذیل قابل توجه است:

1) اجرای پروژه بصورت کامل مبتنی بر توان فنی کارشناسان توانمند انفورماتیک اوشانک و شركت توران و بدون بهره گیری از مشاورین خارجی و هزینههای مازاد مشابه انجام شده است، لذا کلیه مراحل اعم از (R&D)، بومی سازی، توسعه و استقرار مشتمل بر موارد ذیل صرفا توسط تیم داخلی صورت پذیرفته است:

• تحليل کسب و کار و استخراج نيازمندي ها و طرح مطلوب براي استقرار سيستم
  • ​ توسعه نرم افزار و اختصاصي سازي با توجه به نيازمندي هاي محلي
  • انجام توسعه هاي لازم براي پوشش تجهيزات سخت افزاري جانبي

2) اتصال موفق AX POS بعنوان راهکار صندوق فروشگاهی با SAP بعنوان ERP اصلی شرکت

3) استقرار سیستم گزارشات هوش تجاری مبتنی بر نرم افزار QlikView و ارائه گزارشهای لحظه ای و تحلیلی از وضعیت عملیات مختلف شرکت

4) تعامل سازنده و مناسب با نهاد و سازمانهای دولتی جهت کنترل و تنظیم بازار

با استقرار موفق اين سيستم، بستر مناسب براي توسعه منعطف کسب و کار شرکت اوشانک با تکيه بر روش هاي موجود در ERPهای در کلاس جهاني بيش از پيش فراهم شده است. بصورت همزمان بكارگيري ابزار مناسب براي شفاف سازي اطلاعات و گزارشها براي مديريت فروشگاه هاي زنجيره اي هفت، امكان اتخاذ تصميمات مديريتي مبتني بر اين اطلاعات را فراهم ساخته است.

​ این موفقیت بزرگ را به جامعه صنعتی و انفورماتیکی کشور و همه متخصصان و مشاورانی که در این زمینه فعالیت می کنند تا با بهبود سازمان ها، ایرانی آبادتر را بسازند، تبریک می گوییم. به همه همکاران واحدهای اجرایی و عملیاتی شرکت اوشانک که با همکاری و همدلی خود باعث شدند که این موفقیت بزرگ حاصل گردد، خدا قوت گفته و آرزوی موفقيت،سعادتمندي و سربلندي برای شرکت معظم اوشانک را داریم.